Nieuwsbrief

vrijdag 20 maart 2020

Maatregelen tegen COVID-19

Gezien de strenge maatregelen tegen verdere verspreiding van COVID-19 of Coronavirus en het feit dat het er niet direct naar uit ziet dat er snel verbetering in komt, hebben uiteraard ook wij de nodige maatregelen getroffen.

Wij blijven uiteraard achter de schermen hard werken aan onze 20e editie van het Holebifilmfestival in november. Het is nog veeeeeeel te vroeg om nu al te zeggen dat ons festival in gevaar zou komen. Laat ons in deze moeilijke tijden positief blijven.

We werken echter allen van thuis uit aan het festival en zoeken geen fysiek contact op met elkaar. Al onze meetings vinden dan ook veilig plaats via Skype.

Al onze fysieke afspraken met nieuwe vrijwilligers, partners om mee samen te werken, ... zijn uiteraard ook allemaal geannuleerd of moeten plaats maken voor Skype-meetings.

Uiteraard blijven wij per e-mail aan info@holebifilmfestival.be bereikbaar.

Volg de maatregelen van de Overheid goed op, blijf in je kot, was en ontsmet je handen zeer vaak & goed, maar zorg vooral ook goed voor jezelf en de mensen in je omgeving.

Onze kern voor 2020

We zijn vorige maand van start gegaan met een frisse kernploeg voor het Holebifilmfestival 2020.

Een foto hebben we jammer genoeg nog niet, maar we stellen toch graag onze nieuwe kernploeg aan je voor.

Marc Derwa heeft op de evaluatievergadering in december 2019 aangegeven dat hij uit de kern stapt om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Jorrit Ferket volgt hem op als coördinator en krijgt daarbij ondersteuning van Gerry Peeters.

Ook Brigitte Wybo heeft een stap opzij gezet uit de kern om meer vrije tijd vrij te maken voor haar privéleven. Bart Wirix-Speetjens koos er voor om zijn professionele carrière een nieuwe boost te geven waardoor de combinatie met het Holebifilmfestival onmogelijk werd.

We willen hen dan ook graag oprecht bedanken voor hun jarenlange vrijwillige inzet en wensen hen veel succes toe!

Herman De Cupere draait al 20 jaar mee en zal zich ook dit jaar weer blijven inzetten binnen de kern. Naast het waken over de financiële kant van het festival blijft Herman o.a. verantwoordelijk voor de locaties buiten Leuven.

Freddy Verkammen is ook terug van de partij en zal o.a. ons perscontact blijven, maar zet zich nog voor veel meer in binnen de organisatie.

Ook Wouter van Itterbeeck blijft in de kern en zal de coördinatie overnemen voor Holebikort.

Graag verwelkomen we ook graag onze nieuwe aanwinsten: Axiana Govaert, Eddy De Brandt (verantwoordelijke scholenwerking), & Elysa van der Heide en tal van nieuwe vrijwilligers. We wensen hen een onvergetelijk fijne tijd bij het Holebifilmfestival toe!Mailadressen van oude kernleden zijn uiteraard niet meer actief.
Bij twijfel kan je het algemene mailadres info@holebifilmfestival.be gebruiken.

Filmmakers... laat van je horen!

De prospectie is volop van start gegaan zodat we binnenkort kunnen beginnen screenen van thuis uit welke films interessant zijn om dit jaar mee in ons aanbod te steken.

Ben je zelf filmmaker en heb je een eigen langspeelfilm rond een LGBTQ+ thema uitgebracht en wil je hem aanbieden voor de screening? Schrijf je film dan als de bliksem in via deze link

Vanaf 1 april 2020 tot 30 juni 2020 kunnen kortfilms dan weer ingezonden voor onze Holebikort Contest.
Meer informatie op www.holebikort.be

© 2020 – Holebifilmfestival – info@holebifilmfestival.beprivacy verklaring

Ontworpen door Ivan Daes