Nieuwsbrief

woensdag 29 januari 2020

Vrijwilligers gezocht voor 2020!

Ook voor de 20e editie van het Holebifilmfestival zijn we weer opzoek naar vrijwilligers om ons team te versterken!

Er zijn 3 "types" van medewerkers:

  • kernmedewerkers zijn mensen die de kernvergaderingen bijwonen. (minstens 1keer per maand) ze denken en beslissen mee over de organisatie en nemen een bepaalde of meerdere verantwoordelijkheden voor hun rekening. Eventueel kunnen ze hierbij beroep doen op medewerkers of vrijwilligers.


  • medewerkers zijn mensen die niet aan de kernvergaderingen deelnemen maar gedurende het jaar een belangrijke taak en verantwoordelijkheid op zich nemen. Zij briefen hun zaken door aan de kernmedewerker die hiervoor verantwoordelijk is en kunnen op hun beurt ook hulp inschakelen van vrijwilligers.


  • vrijwilligers zijn mensen die worden aangestuurd door kernmedewerkers of medewerkers. Ze voeren een zeer specifieke taak uit tijdens het festival zelf of de voorbereidingen ervan zoals promo voeren of drukwerk verdelen.


Zin om mee actief je schouders onder het Holebifilmfestival te zetten dit jaar? Registreer je dan snel hier!

PinX 2020

Kan je niet genoeg krijgen van LGBTQ+-films?

Van woensdag 29 januari tot en met zondag 2 februari opent Sphinx Cinema zijn deuren voor het allereerste LGBTQ+-filmfestival van het nieuwe decennium!

PinX 2020 nodigt je uit. Om vooruit te kijken en terug te blikken. Om fan te zijn van gevestigde waarden en debutanten te ontdekken. Om het werk van getalenteerde filmmakers (m/v/x) te bewonderen. Om trots te zijn op Belgische (co-)producties en een blik op de rest van de wereld te richten. Om te komen voor de langspeelfilms en je te laten verwonderen door de (prijswinnende) kortfilms.
Bovendien is PinX 2020 meer dan enkel film. Tijdens het festival kan je in de Sphinx terecht voor interviews, workshops, een vet feestje, een gesprek met Wel Jong Niet Hetero-woordvoerder Senne Misplon, een drag performance door House of Lux en een optreden van slam poet Tilke Wouters. Blijven plakken is de boodschap!

Ontdek het volledige programma hier.

© 2020 – Holebifilmfestival – info@holebifilmfestival.beprivacy verklaring

Ontworpen door Ivan Daes