CC Het Bolwerk

02-255 46 90

Tickets: 6 € / 5 € (voor 65+ en lerarenkaart) / 4 € (voor -26)

Regenboog Vilvoorde, 21 nov, 22:30

Hou je filmticket (20 of 21/11) bij: het is je toegangsticket voor de drink van Regenboog Vilvoorde in de ontmoetingsruimte van het Bolwerk, op 21 november vanaf 22:30. Ga je niet naar de film? Dan ben je ook welkom, als je inschrijft via vilvoorde@deMens.nu (uiterlijk op 19/11) en de bevestigingsmail meeneemt. We willen op die avond ook polsen naar de interesse voor verdere regenboogactiviteiten ‘voor fans van holebi en trans’ in Vilvoorde. Noteer ook al 7 december in je agenda, dan organiseren we een spelletjesavond in VOC Vilvoorde.

Meer info:
www.VlaamsBrabant-deMens.nu/regenboog of fb.me/regenboogvilvoorde
Een initiatief van çavaria, Holebihuis Vlaams-Brabant, Driekant, HALLElesbienne, Labyrint en het huisvandeMens Vilvoorde.

CC Het Bolwerk

CC Het Bolwerk is een culturele ontmoetingsplaats met een ruim en divers aanbod aan concerten, podium- en filmvoorstellingen. Het centrum heeft aandacht voor alle doelgroepen en wil met zijn deelname aan het holebifilmfestival zijn maatschappelijke rol actief opnemen. Door genderdiversiteit onder de publieke aandacht te brengen geven we graag mee kleur aan dit filmfestival. En net zoals bij onze andere voorstellingen zijn holebi’s en transgenders hier van harte welkom.

© 2018 – Holebifilmfestival – info@holebifilmfestival.be

Ontworpen door Ivan Daes