Below Her Mouth

Twee onbekenden ontmoeten elkaar in een vrouwenbar. Dallas, een dakdekster, en Jasmine, een moderedactrice, voelen zich meteen onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken. Hoewel Jasmine met een man samenleeft, geeft ze zich al snel over aan de passie die onontkoombaar tussen hen oplaait. Ze beleven samen twee stormachtige dagen van passie, waarbij ze elkaar en elkaars kwetsbaarheid verkennen. Beiden voelen dat deze verhouding meer wordt dan alleen maar seks, maar Jasmine zal uiteindelijk een verscheurende keuze moeten maken…

Een mooie film met sublieme acteerprestaties en veel expliciete seks. Regisseur April Mullen draaide de film met een volledig vrouwelijke ploeg. Het Zweedse topmodel Erika Linder, in de rol van Dallas, debuteert als actrice.

Filmfiche

Regie: April Mullen
Cast: Erika Linder, Natalie Krill en Sebastian Pigott
Drama: Canada - 2016 - 91 minuten
Taal: Engels gesproken - Nederlandse ondertitels

Deze film wordt voorafgegaan door een kortfilm:

Queen's Mile

Als we toeristen tegenkomen, vragen we ons wel eens af waarom die zich soms zo vreemd gedragen. Het meisje in deze kortfilm vraagt aan voorbijgangers om foto's van haar te nemen in de vreemdste poses. Geleidelijk aan komen we erachter waarom ze dit doet.

Regie: Martin Delaney
Verenigd Koninkrijk - 2015 - 9 minuten

© 2018 – Holebifilmfestival – info@holebifilmfestival.be

Ontworpen door Ivan Daes