< terug naar overzicht

Nieuwsbrief

zondag 3 maart 2024

Internationale Vrouwendag - 8 Maart 2024

8 maart is Internationale Vrouwendag! 

Ook in 2024 zijn er nog meer dan genoeg redenen om op de barricaden te springen! Ongelijke lonen, femicide, onhaalbare schoonheidsidealen, partnergeweld, straatintimidatie, seksuele geweld, ongelijke zorglast, transfobie, ... ook in België blijft dit alles een dagelijkse realiteit. 

Vrijwilligerweek 2 maart tot 10 maart 2024!

De Week van de Vrijwilligers, bedankt  het kernteam van het Holebifilmfestival, alle vrijwilligers die zich inzetten om ieder jaar het festival te ondersteunen. Zonder jullie zou het Holebifilmfestival niet kunnen blijven bestaan!

WIJ ZOEKEN VRIJWILLIGERS!

Zin om deel uit te maken van het Holebifilmfestival?

Heb je zin om een handje toe te steken bij het Holebifilmfestival? Of heb je altijd al gedroomd om te werken achter de schermen van een filmfestival? Dan hebben wij goed nieuws voor jou: sluit je aan bij onze fijne vrijwilligersgroep en wie weet sta jij de komende festivals wel in het midden van de actie! 

Het takenpakket van een vrijwilliger kan enorm variëren: van actieve taken tot administratieve taken. Voor ieder wat wils!

En in ruil voor jouw tijd en werk, bieden wij je een daverd vrijwilligersfeest aan.

Heb jij interesse om vrijwilliger te worden of wens je wat meer informatie? Stuur dan zeker een mailtje naar eddy@holebifilmfestival.be.

Wij bezorgen u alle nodige informatie waar u een vrije keuze kan uit maken.