CC Het Gasthuis

Theaterzaal

016-56 48 24

Tickets: 10 € / 9 € (op vertoon van je eigen geldige Çavariapas)

Reservatie en tickets via www.hetgasthuis.be of tickets@hetgasthuis.be

Ongenummerde plaatsen

JC De Klinker

016-56 62 24

Tickets: 7 € / 5 € (vóór 22u of met je eigen geldige Çavariapas) / gratis (op vertoon van een filmticket van het Holebifilmfestival 2017)

Fuif

Le Mix Black & Gold De Klinker verandert voor één nacht in een exclusieve VIP-club! Mixed feest graag in stijl en deze keer kan het echt niet op! We laten ons Mixed-blauw thuis en gaan helemaal Black & Gold voor het beste feestje van het jaar. Een glaasje cava bij de inkom, glitter en glamour, exclusieve flessen bubbels... Jij bent de VIP op Le Mix Black & Gold! DJ Digna en DJ Joey zorgen voor de muziek, Mixed serveert de drankjes en jij brengt de sfeer! Kom op 25 november naar De Klinker in Aarschot voor een echte VIP-ervaring. We zetten de bubbels alvast klaar!

Aarschot.link

Met Aarschot.link trachten we leuke uitstappen te maken, zodat je gay vriendschappen kan uitbouwen. We schuwen geen onderwerpen en hopen je weldra op een activiteit of maandelijks Café te begroeten. Elke eerste dinsdag van de maand bespreken we samen ideeën voor de volgende nieuwe activiteiten of afgelopen activiteiten. Je kan ons bereiken op info@aarschot.link of www.aarschot.link.

© 2018 – Holebifilmfestival – info@holebifilmfestival.be

Ontworpen door Ivan Daes